Bemutatkozik a Luxus Property Kft.

AHOL A LUXUS ÉS A GARANTÁLT MINŐSÉG TERMÉSZETESSÉ VÁLIK !A Luxus Property Kft.  megalapításának elhatározása egy több mint 30 éves régi főiskolai-egyetemi barátságra és közös építész- kivitelezői szakmai út sikerére épült.
 
A közös küldetésünk egy folyamatos innovatív szemléletre épülő kreatív ingatlanfejlesztő cég megalapítása volt .
 
Nagyon jól kiegészítjük egymást így az összetett tervezésí és kivitelezési feladatokat is csak kihívásoknak , a maximalista szemléletünk megvalósítandó céljainak tekintjük.
 
Jelen referenciák a saját cégem a Kohinor Építő Kft. : Generál kivitelező-fővállalkozó cég munkáiból lettek felhasználva.
 
Az akkoriban 20 éves szakmai tapasztalattal 1990-ben megalapított családi vállalkozás folyamatosan bővült a szakmai sikerek elérésével majd 2008-tól 100 % tulajdonosa lettem a ennek a sikeres szakmai vállalkozásnak.
 
Ebben a szakmában rendkívül fontosnak tartjuk a szakmai tudást , melyet szem elött tartva kivitelezzük munkáinkat. Elsődleges szempont számunkra a Megrendelő és megtanultuk az Ö szemükön keresztül tervezni és kivitelezni munkáinkat , a változatos igényeknek megfelelő megoldások biztosítása mellett.
 
Az elmúlt 32 évben a folyamatos kitartó minőségi munkáink eredményeképpen  több 100 lakást , több száz szobás szállodát , irodaházakat ,ipari komplexumokat építettünk , műemléki épületeket teljeskörűen újítottunk fel.
 
Híszük ,hogy a folyamatos szakmai kihívások viszik előre cégünket !
 
Köszönjük Megtisztelő Bizalmukat a Luxus Property Kft.  csapata nevében!

Iratkozzon fel a hírlevelünkre!

Havonta 1 alkalommal levelet küldünk a folyamatban levő fejlesztésink állapotáról és más hasznos tudnivalókról, amennyiben új otthon keres vagy befektetési céllal vásárolna lakóparki lakást.  


Megismertem és elfogadom az adatkezelési tájékoztatót
©luxusproperty.hu 2024. Minden jog fenntartva.